Duurzaamheid bij Lehmann & Troost

Duurzaamheid bij Lehmann en Troost wordt een steeds belangrijker thema. Binnen de renovaties van het kantoor en de loods is hier zo veel mogelijk rekening mee gehouden. We bespreken hier hoen we de duurzame renovaties bij Lehmann & Troost aangepakt hebben.

Aanleg van Zonnepanelen

Het proces om de Loods en het kantoor duurzaam van energie te voorzien begon in 2022. Begin 2022 zijn we gestart met het project zonnepanelen. Het project is uitgevoerd door Zonnehelden. Het dak van onze loods in Waddinxveen ligt vol met zonnepanelen. Het doel van de aanleg, is zoveel mogelijk energie op te slaan in de zomer om er zoveel als mogelijk van te gebruiken in de winter. Ons eigen kantoor en de loods maken gebruik van de energie opgewekt door de zonnepanelen op ons eigen dak. Een mooie manier om circulair om te gaan met onze eigen energie. 

Duurzame renovatie van de koelcellen

Naast de Zonnepanelen hebben we de koelcellen duurzaam gerenoveerd. Onder leiding van Kempen Kou Techniek is de renovatie gerealiseerd. Het resultaat mag er zijn. De koelcellen zijn aangesloten op de elektriciteit geproduceerd door onze eigen zonnepanelen en slimme innovaties zorgen ervoor dat ze een stuk milieuvriendelijker zijn. De zonnepanelen op het dak verwarmen het kantoor en verkoelen de koelcellen in de loods.

Benieuwd naar hoe wij handel bedrijven, dat lees je hier.

Zo zien de duurzame renovaties eruit

Benieuwd hoe de zonnepanelen op het dak, de gerenoveerde koelcellen en het nieuwe kantoor eruit ziet? Hieronder vind je een galerij aan afbeeldingen.

Chat openen
Want to contact us?
Welcome to Lehmann & Troost!
Contact us now via whatsapp.