Geïnteresseerd in de handel in avocado’s? 

Ben jij op zoek naar een export markt voor jouw handel in avocado’s? Neem contact op met Lehmann & Troost om het over de mogelijkheden in internationale handel te hebben.

Leveranciers in avocado’s, we zijn naar jou op zoek!

Avocado’s zijn een populair product. Om aan de behoeften van de internationale markt, die wij bedienen te voldoen, zijn we op zoek naar handelspartners. Met meer dan 65 jaar ervaring in de internationale handel zijn wij een betrouwbare partner.  Neen contact op met Lehmann & Troost om meer informatie over handel in avocado’s

Avocado handelspartners, stap in de groeiende Europese markt

De vraag naar avocado’s neemt alleen maar toe. Ben jij een aanbieder van avocado’s en klaar voor de internationale markt? Dan zijn wij geïnteresseerd om in contact met je te komen. 

The race for quality has no finish line

Ons motto waar we voorstaan. Wij vinden het belangrijk om met partijen samen te werken die voldoen aan de Europese Unie standaarden. Denk bijvoorbeeld aan factoren als grote, rijpheid en kleur. The race for quality has no finish line, we streven naar het samenwerken met partners die hier hetzelfde instaan.  

Anderen factoren van belang handelen in avocado’s 

Naast de kwaliteit van de avocado’s, zijn voedselveiligheidsvoorschriften en nauwkeurige en volledige documentatie belangrijk.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de behoeften om zaken met ons te doen.

Handelen met Lehmann & Troost: Ga voor succes!

De toeleveringsketen van avocado’s biedt volop mogelijkheden voor ambitieuze leveranciers. Werk met ons samen om toegang te krijgen tot waardevolle informatie, in contact te komen met potentiële kopers en uw distributie van avocado’s te stroomlijnen.

Vindt u het moeilijk om betrouwbare inkopers voor avocado’s te vinden?

Verspil geen tijd met het zoeken naar kopers. Lehmann & Troost is al tientallen jaren actief in het verhandelen van fruit en groenten op de internationale markt.

Wij brengen u in contact met een snel netwerk van potentiële klanten die staan te springen om uw avocado’s te kopen.

Beheer de complexe toeleveringsketen van uw avondproductie

Vereenvoudig uw supply chain management met onze professionele begeleiding. Optimaliseer de logistiek, verminder inefficiënties en zorg voor een tijdige levering van uw avocado’s.

Wij bieden u onze expertise in de markt en zullen u helpen om de aanvoerketen naar de Europese markt te optimaliseren.

Overweldigd door internationale exportprocessen

Uitbreiden naar internationale markten kan een hele klus zijn. Wij assisteren je bij het navigeren door exportregels en om je positie op het mondiale toneel te verstevigen. Werk met ons samen en je kunt je concentreren op het produceren van avocado’s in plaats van op het verkopen ervan.

Neem contact op met verkoop Neem contact op met ons verkoopteam

Geïnteresseerd in handel?

Neem contact met ons op. Yoran is verantwoordelijk voor het contact met avocado-leveranciers. Je kunt hem bereiken via de volgende contactgegevens.

📞: +31 (0)6 86893053
yoran@lehmann-troost.nl

Vul het formulier in als je geïnteresseerd bent in de handel. Door het formulier in te vullen zal Yoran contact met je opnemen om de mogelijkheden in het handelen van avocado’s te bespreken.

Chat openen
Want to contact us?
Welcome to Lehmann & Troost!
Contact us now via whatsapp.