Lehmann & Troost tomatenhandel in turkije

Lehmann & Troost tomatenhandel in turkije

Lehmann & Troost en de tomaten handel in Turkije gaan een hele tijd terug. Jaren geleden zagen we potentie in deze markt en door de jaren heen hebben we hier een solide basis gelegd op het gebied van inkoop en verkoop. Zo hebben we zelfs een eigen label opgericht. In het onderstaande artikel staan we stil bij wat we doen in deze markt, hoe we dit doen en waarom. 

Lehmann & Troost betrouwbare handelspartner Turkse trostomaten

Lehmann & Troost is betrouwbare partner op het gebied van tomaten handel in Turkije. Het onderscheidt zich ten opzichte van concurrenten om de volgende redenen: 

  • Jaarlijkse afzet garantie, ook als de Europese productie in volle gang is
  • Financiële zekerheid gegarandeerd op tijd betaald
  • Korte communicatielijnen door medewerkers in Turkije en een vast contactpersoon in Nederland
  • Enorm netwerk aan afnemers, ook buiten europa zorgen wij ervoor dat jouw productie goed terecht komt
  • Geen zorgen om de logistieke planning, wij regelen het vervoer voor je 
  • Efficiënt vervoer direct naar afnemer, om de transit tijd zo kort mogelijke te houden

Jaarlijkse afzet garantie, wat houdt dit in? 

Bij Lehmann & Troost garanderen wij afname van productie door het gehele jaar heen. Wat zijn hier de voordelen aan? Het grootste voordeel is dat we ook in de maanden dat de Europese productie van tomaten in volle gang is, trouw blijven aan onze leveranciers. Onze visie op de markt is dat we handelen samen doen. In goede en slechte tijden kunt u rekenen op Lehmann&Troost b.v.

Internationaal netwerk aan afnemers

Door ons vizier breed te houden en niet alleen op de Europese afzetmarkt te focussen, gaan we voor de beste deal voor jouw product. Wij staan open voor veranderingen en durven buiten de gebaande lijnen te gaan om het beste voor het product te realiseren. Betekent dit een afzetgebied buiten Europa? Geen probleem, door onze jarenlange ervaring rekenen we op een succesvolle afhandeling. Harder werken dan de concurrent om de beste deal voor het product te realiseren, hier staan wij voor. 

 

Bovendien hebben we in de meer dan 65 jaar dat we bestaan warme relaties opgebouwd. Door de hele wereld heen hebben we groente- en fruithandel partners. Dit zorgt voor een internationaal netwerk waarop we kunnen rekenen. Ga je met ons in zee op het gebied van tomaten handel? Dan willen we het beste voor het product en kan je rekenen op onze internationale connecties om de best deal voor het product te realiseren. 

Financiële zekerheid

Eén van onze kernwaardes is betrouwbaarheid. Zonder vertrouwen is het niet mogelijk om met elkaar handel te bedrijven. Dit houdt in dat wij ons houden aan de financiële afspraken die we gezamenlijk maken. Je kan rekenen op een transparantie communicatie en het belangrijkst, een financiële afhandelingen zoals afgesproken en op tijd. 

Efficiënte samenwerking

Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld als een toon aangevende speler binnen Turkse markt. Jaren geleden zagen we de potentie in dit gebied. Hier hebben we in geïnvesteerd. Dit uit zich in het hebben van twee Turkse medewerkers op locatie in dienst. Het voordeel voor de Turkse tomaten leverancier is dat het altijd mogelijk om in je eigen taal te communiceren. Bovendien hebben we op kantoor in Waddinxveen een vaste contactpersoon. In je eigen taal op locatie kunnen werken en een vast contactpersoon zorgt voor een efficiënt samenwerkingsverband. Dit zorgt voor een snelle, foutloze en duidelijk samenwerking. 

Logistieke planning, met oog voor het product

Doen waar je goed in bent, is de meest efficiënte manier om handel te bedrijven. Dit houdt in dat wij de logistieke planning van het verzenden van de producten op ons nemen. Hier hoef je als leverancier geen zorgen om te maken. Als jij zorgt voor de beste kwaliteit van de producten, zorgen wij voor de meest efficiënte manier van vervoeren. 

Zo kiezen wij altijd voor wat het beste is voor het product. Wij leveren direct van de leverancier naar de klant Waarom kiezen wij hiervoor? Wij streven er naar het product optimaal vers af te leveren bij de klant.

Kortom door de jaren heen hebben we een goede basis gelegd om succesvol handel in Turkse trostomaten te kunnen realiseren. Wij zijn op zoek naar nieuwe handelspartners op het gebied van Turkse trostomaten. Ben je geïnteresseerd? Neem dan zeker contact op met ons verkoopteam. 

CTA: Neem contact met ons op

Erms, ons eigen Turkse tros tomatenmerk 

Door de potentie die wij zien in de Turkse trostomaten markt en de mogelijkheid om meer continuïteit aan te bieden heeft Lehman & Troost een eigen merk opgericht. Erms is onze eigen merk op het gebied van Turkse trostomaten. Dit biedt ons de mogelijkheid om lokaal geteelde trostomaten in eigen beheer over de gehele wereld te verhandelen. Door de locatie Turkije biedt het ons veel mogelijkheden om de Europese, Oost-Europese en Aziatische markt te bedienen. 

Chat openen
Want to contact us?
Welcome to Lehmann & Troost!
Contact us now via whatsapp.