Over ons

Een familiebedrijf sinds 1958 actief in de internationale groente- en fruithandel.

Lehmann & Troost

Wij zijn Lehmann & Troost

Internationale handel in verse groente en fruit, daar houden wij ons elke dag mee bezig. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot een specialist in een balans vinden tussen de productie- en consumptiemarkt. Door de unieke positionering en met de gedreven houding van ons team streven we naar succesvolle handel. Lehmann & Troost is een familiebedrijf waarbij er respect is voor de producent, consument en het product.

Zo zijn wij begonnen
De geschiedenis van Lehmann & Troost

Lehmann & Troost

Waar Lehmann & Troost voor staat

Wij helpen producenten en afnemers in de verse groenten en fruit markt bij elkaar te komen. Door alert te zijn op kansen en bedreigingen binnen de markt, jarenlange ervaring en passie voor het vak zorgen wij ervoor dat de vers producten verkocht en ingekocht worden.

Werken bij Lehmann & Troost

Met een ervaren en gemotiveerd team brengen wij de productie en consumptie van groente en fruit bij elkaar. Wij zetten ons 100 procent in voor het bedrijven van succesvolle handel. Ons team is op zoek naar versterking op meerdere vlakken. Bekijk onze werken bij pagina voor de openstaande vacatures, de manier waarop wij te werk gaan en meer. 

Onze openstaande vacatures
Solliciteer op onze beschikbare functies

Chat openen
Want to contact us?
Welcome to Lehmann & Troost!
Contact us now via whatsapp.