Interesse in de handel van druiven?

Ben je geïnteresseerd in het uitbreiden van je exportmarkt voor druiven? Neem gerust contact op met Lehmann & Troost om te bespreken welke mogelijkheden er zijn op de internationale markt.

Internationale leveranciers in druiven

Heb je belangstelling om je afzetmarkt voor druiven internationaal te vergroten? Druiven zijn zeer gewilde producten. Om aan de vraag van de markt te kunnen voldoen, zijn wij op zoek naar internationale leveranciers die betrokken zijn bij de productie van druiven.

Neem contact met ons op. Lehmann & Troost staat bekend als een betrouwbaar internationaal handelsbedrijf. Lees verder om te ontdekken welke voordelen wij jou als druivenleverancier kunnen bieden en naar welke aspecten wij momenteel op zoek zijn.

Vraag naar druiven, altijd aanwezig

De vraag naar druiven is altijd aanwezig en we hebben jouw aanbod nodig om aan de behoeften van de markt te voldoen. Ben jij een ervaren druiventeler en klaar om je oogst op de internationale markt aan te bieden? Dan willen we graag met je in contact komen.

Kwaliteit als maatstaf voor onze leveranciers 

De kwaliteit van de druiven staat bij ons voorop, met name in overeenstemming met de eisen van de Europese Unie. Denk hierbij aan criteria zoals grootte, rijpheid, kleur en de afwezigheid van gebreken. We streven altijd naar topkwaliteit in onze samenwerking met leveranciers. Ons motto is niet voor niks ’the race for quality has no finishline’

Essentiële voorwaarden voor druivenhandel

Naast de kwaliteit van de druiven zijn naleving van voedselveiligheidsvoorschriften en correcte, volledige documentatie van groot belang. Tijdens een introductiegesprek bespreken we de vereisten en verwachtingen voor een succesvolle handelsrelatie.

De voordelen van samenwerken met Lehmann & Troost

De druivenmarkt biedt talloze kansen. Door samen te werken krijg je de kans om jouw distributienetwerk uit te werken en beter te stroomlijnen.

Efficiënt handelen: Zoek niet langer naar betrouwbare afnemers van druiven

Verspil geen tijd meer aan het zoeken naar kopers. Dit kunnen wij voor jou overnemen. Lehmann & Troost heeft decennialange ervaring in de internationale handel in groenten en fruit, waaronder druiven. Wij hebben een uitgebreid netwerk van potentiële klanten die wij gaan benaderen voor afnamen. 

De distributie van druiven

Laat ons je ondersteunen bij de distributie van jouw druiven. Logistieke processen optimaliseren, inefficiënties verminderen en zorgen voor tijdige levering van je druiven. Wij zijn er om je te helpen de marktkansen volledig te benutten.

Internationale export vereenvoudigd

Toetreden tot internationale markten kan uitdagend zijn. Wij staan klaar om je te begeleiden bij exportregelgeving. Samenwerken met ons betekent dat jij je kunt richten op het telen van druiven, terwijl wij de verkoop voor onze rekening nemen.

Neem vandaag nog contact op voor handelsmogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in handelen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Yoran is onze contactpersoon voor druivenleveranciers. Je kunt hem bereiken via de volgende gegevens:

📞: +31 (0)6 86893053

📩: yoran@lehmann-troost.nl

Vul het formulier in en Yoran zal persoonlijk contact met je opnemen om de mogelijkheden voor het verhandelen van druiven te bespreken.

Chat openen
Want to contact us?
Welcome to Lehmann & Troost!
Contact us now via whatsapp.