Trainees aan het woord | 3 januari

3 januari 2024

Trainees aan het woord!

Bij Lehmann en Troost vinden we het belangrijk om nieuw talent aan ons team toe te voegen. Dit doen we in de vorm van een sales traineeship. Hierbij leiden we de trainees op tot volwaardige medewerkers van ons sales team. Vandaag laten we onze trainees aan het woord:

Yoran koos voor het traineeship zodat hij bekend kan raken met het fundament van internationale daghandel in de markt van verse producten. Ook Joey koos voor het traineeship vanwege zijn interesse in de sales naar de buitenlandse markt. Hij heeft hiervoor altijd al afg groothandels gewerkt en wilde graag de overstap naar sales maken. Voor Danny sprak het werken voor een klein familiebedrijf hem erg aan!

Zowel Joey als Yoran vinden ze het opbouwen van hun eigen import en export portfolio momenteel het meest interessante deel van hun werk. Dit is een belangrijk onderdeel van het traineeship, want een goed netwerk is onmisbaar! ‘Elke dag een nieuwe uitdaging’ was het antwoord van Danny.

Op de vraag waar ze het meest naar uitkijken in het traineeship was het antwoord voor Joey duidelijk: starten met sales! Yoran wil graag zijn distributienetwerk uitbreiden zodat hij straks een mooi import account heeft opgebouwd. Danny kijkt er naar uit om nog lange tijd iedere dag bezig te zijn met de verse handel van groente en fruit.

Alle drie de heren hebben gekozen voor Lehmann en Troost voor hun Sales traineeship. Wat maakt Lehman en Troost voor hen een leuke werkgever? Yoran vertelt: ‘Vergeleken met de grotere bedrijven is dit een klein familiebedrijf, waar je hecht en nauwlettend met elkaar samenwerkt, waardoor je ondertussen van iedereen wat kan leren en meegenomen wordt in de snelheid en dynamiek van de job’. Voor Joey is het fijn dat hij altijd weet waar hij aan toe is. Bij Danny gaat het om de ‘geen woorden maar daden’ mentaliteit die bij Lehmann en troost zeker aanwezig is.

Als (toekomstige) groente en fruithandelaren blijft er nog maar één belangrijke vraag over. Yoran, Danny en Joey weten alles van lekker groente en fruit, maar wat is de favoriet? Voor Yoran kan dat er maar 1 zijn: Avocado. Joey heeft ook een duidelijke keuze: de kers! Danny kiest dan toch voor de Paprika.

Ben jij ook benieuwd naar werken bij Lehman en Troost? Kijk dan op onze vacatures pagina!

Chat openen
Want to contact us?
Welcome to Lehmann & Troost!
Contact us now via whatsapp.